09 november 2008

Slö och slapp...

Min helg har varit totalt händelselös känns det som. Har verkligen gjort nada. Det är både skönt och vemodigt (lyssnade på dansmusik i går kväll och det skall jag inte göra på lördagar, hela kroppen börjar då längta). Har skummat massor med bloggar, nyheter mm men hittar inget att skriva om och mitt personliga själsliv har ni väl fått nog av för den här veckan. Nä nu skall jag gå och lägga mig på sängen bredvid sambon och ta en liten vilostund jag oxå. Barnen spelar något datorspel tillsammans (måste visa dem Penningborg.se senare idag) utan att bråka och vi är alla proppmätta efter att ha frossat pizza till lunch (jag mår rätt illa) och i kylen finns en Fars-dagstårta. Barnen köpte tårta och en bukett med 10 vita och 10 röda rosor till sin far. Hmm man kanske skulle slå en pling till pappsen, men vad skall vi prata om, vi pratades ju vid förra veckan, eller var det förrförra?

Nä jag fortsätter att slappa ett tag till, kanske slår jag en pling till Jalle senare och frågar om jag kan få komma och slappa i hans soffa en stund. Helt kravlöst umgänge, det är nästan som bäst när jag ligger i ena änden soffan och läser Nemi och han sitter i andra och spelar något TV-spel. Vi bara är, man kommer bort från familjen och hushållskrav en stund och slappar. Vill man prata kan man göra det vill man slippa så gör man det. Så lite superslappande vore rätt skön avslutning på helgen.

Flera timmar av helgen har även gått åt till att "prata" om allt möjligt med Anders, IM-klienter är en bra uppfinning :-) Det är kul att "prata" med någon som faktiskt vågar dela med sig av sina egna funderingar kring allt möjligt.

Inga kommentarer: