19 november 2008

Bad bad bad girl...

Jag är hopplöst dålig på att äta när jag är ensam hemma. Barnen får middag men jag har noll matlust själv och tänker, jag äter något bra sen. Men sen verkar inte komma och vips är klockan långt över läggdags och jag inser att om jag skall kunna somna måste jag äta något. Slutar med att jag trycker i mig knäckemackor med brieost och avokado på. Hur bra är det?

Idag är brieosten slut och jag börjar känna mig hungrig. Det finns en korv i kylen, kan göra mig korv & senapsmackor eller så rensar jag den grillade kycklingen som oxå finns men vad skall jag ha till, finns nog lite sallad och avokado. Men jag orkar bara inte ställa mig och rensa kyckling. Så mackor eller gå och lägga mig hungrig?

På tal om sova så borde jag gå och nanna kudde typ nu, har kommit i säng på tok för sent varje kväll och skulle behöva sova ordentligt. Men jag är inget trött, har jobb som måste göras och ett spel som jag hemskt gärna vill testa lite nu när jag har nätverkskabel. Så sova får jag nog göra någon annan kväll.

Nä nu dags att jobba lite, hmm mat var det, ja ja något skall jag väl lyckas få i mig.

På TV är det World Trade Center och jag kan ännu inte riktigt fatta att WTC i NY är borta, har inte varit där sen februari 2001 (så jag var på mässa i WTC) så utan att ha sett den tomma platsen med egna ögon så går det nog inte riktigt in.

Nä jobba var det ja...

7 kommentarer:

kulturbloggen sa...

Fast avokado är både nyttigt och gott. Ganska mycket energi i också.
Mmm, jag älskar avokado.
RS
kulturbloggen.com

BéatriceBeaBeata sa...

Jo avokado är otroligt gott men i kombination med en halv liten brietårta så brukar magen protestera :-)

Linda sa...

Hej Bea!
Tänkte bara nämna att nu är jag anmäld till Nike conventet!
Jag hoppas att din behandling fungerar så att du kan få börja träna igen och kanske kan hänga på - det vore skoj! Vi funderar förövrigt på att boka flyg och hotell till DM spelningen - vi kan väl höras om den någon dag? Tänkte att det kunde vara bra att boka i tid så att det inte blir så rackarns dyrt.
Ha det!

Fredrik sa...

Har du tänkt på att ditt dåliga ätande skulle kunna påverka dina järn nivåer ?

BéatriceBeaBeata sa...

Tror knappast 3 dagar då och då (när H är bortrest) påverkar järnet. Det tokdroppade ju även när jag hade full koll på vad jag åt. Mitt problem är ju att jag inte verkar ta upp järn ur maten speciellt bra. Spelar ingen roll vad jag stoppar i mig.

Anna sa...

Jag är precis likadan, skulle behöva en mat-och-sov-klocka! Jobbar jag t ex hemifrån nån dag glömmer jag att äta lunch till fram på eftermiddagen när jag blir lite snurrig i huvudet och plötsligt kommer på att jag glömt att äta. Och då är det ju bråttom, så då blir det en macka eller en frukt. Nä, allvarligt, jag tror man får överlista sig själv och göra som Skalman och sätta en klocka på ringning, kanske mobilens alarm eller nåt. :)

BéatriceBeaBeata sa...

Anna: Precis sådan är jag oxå när jag jobbar hemifrån och föräldraledigheten skall vi inte prata om. Tyvärr känner jag mig själv, klockan ringer och så tänker Bea "skall bara..." och vips har det gått en halv dag.