19 november 2008

Måste ha kabel, måste spela LBP ;-)

Idag måste jag köpa mig en 25 meter lång cat5e-kabel för det går inte spela LBP online med trådlöst nät och jag vill ju kunna spela med mina vänner. De börjar fråga om jag skaffat mig en kabel ännu. Så det får bli en tur till Datavaruhuset.com på lunchen. Sambon vill dra nät i huset via vinden och telefonrören som går ner till rummen. Men än så länge har han inte kommit längre än till planeringsstadiet så jag får nog ha en sladd över golvet tills vidare.

På tal om LittleBigPlanet så kommer en urgullig kostym till Sackboy/girl nu på torsdag läser jag i både den amerikanska PS-bloggen och svenska PS3-bloggen. LocoRoco 2 skall snart släppas så då gör man lite reklam för det via LBP.
Undra om någon byggt en LocoRocobana ännu i LBP, får leta. LocoRoco är totalt livsfarligt, helt menlöst spel egentligen men såååå lätt att fastna, skall bara... ungefär som LBP så en LR-bana i LBP verkar ju fullkomligt livsfarligt med andra ord.

I de 2 ovan nämnda bloggarna kan man även läsa om den tävling som är utlyst bland de amerikanska LBP-spelarna. Man skall skapa en bana som är en hyllning till PS3:an som häromdagen fyllde 2 år. Vincent är ett specialobjekt i LBP. En vinnarkrona, hur söt är inte Sackboy med den på?

Bor du inte i USA men ändå är sugen på att deltaga i tävlingen så beskriver svenska PS3-bloggen hur man skaffar ett amerikanskt konto. Batteris nu har du chansen att testa dina inredningskunskaper i LBP :-) Själv vågar ja nog inte prova på att börja byga banor, det skall tydligen vara beroendeframkallande.

Från LBP-siten:
Tro oss att skapa i LBP kan bli allvarligt beroendeframkallande.
Från nogge:
Får nog ta tillbaka lite, det går nog att bli beroende av att bygga banor
Så jag håller mig nog ifrån banbyggandet ett tag till i alla fall, för prova måste man ju göra men får väl ta det med barnen någon dag, inte sen kväll då man skall bara... och vips är det morgon.

(Bilder från PlayStation.Blog nerladdningssida på Flickr)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: