29 november 2008

Sambon blev sur

Idag var den snygga Jehovas Vittnenkillen förbi igen, idag såg jag nog oxå väldigt upptagen ut men han gav mig en komplimang trots att jag öppnade i sunkigaste mysbrallorna, håret på ända och BH-lös under en T-shirt. Säger som förra gången synd på en sådan snygging. Jag fick åter igen ta emot lite material (läsa om andras livsåskådningar är bara intressant) men sambon blev SKITSUR för att jag tog emot material från dem. Då kommer de ju bara tillbaka och jag vill inte ha dem i mitt hem. Men hallå låt mig få dräggla en liten stund och att diskutera religion kan faktiskt vara kul. Sambon var orolig för vad som skulle hända om barnen öppnar, skulle de försöka hjärntvätta barnen. Men idag var det ju barnen som öppnade men de pratade inte med dem. Förvisso kom jag rätt snabbt till dörren men sambon satt i rummet bredvid hade han inte velat att vi öppnar för dem hade ha kunnat lyfta ändan ur stolen.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Béatrice, tjusigt att du visar att du är en självständig individ och själv beslutar om du vill tala om livsåskådningsfrågor eller inte.
Jag tror faktiskt att människor skulle må betydligt bättre av att respektfullt diskutera livets djupare frågor med varandra.
Tyvärr har många förutfattade meningar - inte minst om Jehovas vittnen. Kanske din sambo inte känner till att vittnena är en av de största religiösa fredsrörelserna på jorden. Inte ens Hitler kunde tvinga dem in i sitt militära maskineri. Tusentals sändes till dödslägren för att de inte ville bli soldater eller göra hitlerhälsning.
Lycka till i dina fortsatta samtal :-)