10 november 2008

Grattis Jan-Olov/Madeleine

Läste i NSD idag att min gamla kollega från universitetet fått rätt i Länsrätten. Han får lägga till Madeleine som försnamn. Nu måste väl ändå surskatteverket ge sig och inte slösa skattepengar på att överklaga. Jan-Olov är vuxen, väldigt öppen med vem han är och kämpat alldeles för länge med rätten till sitt andra namn. Skatteverket, ge er nu.

Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

eatfrog sa...

Hehe, ja det stod om honom på aftonbladet också. :D

Hade honom som lärare mitt första år, han var trevlig om än lite lättirriterad. Fräste ibland i onödan så att man fick fräsa tillbaka. :D

Madeleine Å sa...

Ber om ursäkt, eatfrog, för att jag tydligen "fräste ibland i onödan". Det var förstås dumt. Kanske var jag irriterad över att jag inte fick heta det jag ville. Eller inte vågade det. Men det är förstås en dålig ursäkt. Så glöm den. Hoppas i alla fall att jag på något sätt bidrog till du lärde dig det du kommit till universitetet för att lära dig.

Förresten. Något snedstreck ("/") har jag inte i mitt namn. Det har väl ingen?

BéatriceBeaBeata sa...

Helt korrekt iakttagelse, klart du inte har / i namnet men jag visste inte vilken ordning du har valt att ha dem i. Själv heter jag ju Helena Béatrice dvs mitt tilltalsnamn som nummer 2. Så om jag får veta ordningen kan jag ändra rubriken.