17 mars 2009

Dag 12 i jobbexil, sömn och strålande sol

12Somnade om efter lämningen på skolan och vaknade vid 11. Gjorde omelett i micron till frukost/lunch och nu är det dags att gå ut i det fina vädret. 3 timmar till jag skall hämta Vincent (tror jag, ev skall han hem med en kompis). Herman skall hämtas hos en kompis kl 18. Tror jag gör som igår, hämtar till fots.

Synd att det inte går att skida bort till skidspåret nu måste jag ta bilen. Om spåren är ok tänkte jag idag åka lite längre än jag brukar så håll tummarna för att de pistat på Paglasidan. Annars får jag väl åka 2 varv på min vanliga runda :-)

Håller på att lyssna på Läckbergs Sjöjungfrun och den är inte speciellt bra, så mycket upprepningar men jag vill ju höra hur det går. I iTouchen ligger även Ur vulkanens mun av Helena von Zweigbergk. Skall jag orka börja på den (känns som en aningen jobbig bok) eller skall jag skynda mig att rippa min Peter Robinson Kall som graven? Eller som om de har något kul i iTunes Store kanske. Det är när jag sitter med en packe på 16 CD-skivor som det känns lockande att gå till The Pirate Bay och kolla om någon redan rippat och kanske tom formaterat det till m4u-format. Tänk om man kunde få en kod med i lådan, här tanka ner i valfritt format så man slapp alla dessa skivor. Fattar ni 18 timmar är 16 skivor det tar ju en evighet att få över dem till iTouchen.

Inga kommentarer: