27 mars 2009

Piratbrallan, vecka 0

Hittade inte mitt måttband igår så min inmätning för utmaningen med A kunde inte ske då men nu så har jag hittat det.

Vikt: 61,6 kg
Lår: 55 cm
Midja: 70 cm
Stuss: 98 cm
Mage: 94 cm
Byst: 93 cm
Överarm: 24 cm
Hals: 32 cm

Mindre stuss, lår och mage tack.

A väger och plottar varje dag, jag kommer väga mig torsdagar. Vågen är bara en indikation. Det jag skall i är mina beige piratbrallor. Så här är statusen just nu på den fronten (känsliga läsare varnas ;-) )
Så kan det bli när man inte kan träna på en evighet :-( Men men jag vet ju att jag kan bli av med det och att jag redan äter rätt bra. Även om min underbara logik lite funkar som så att när jag inte tränar så är jag inte lika noga med maten. Helknäppt. En och annan B&J-glass har slunkit ner och nu ser man var de hamnat.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju hur härlig som helst! Väldigt kul att följa din blogg. Ska bli roligt att följa dig när du kämpar med centimetrarna. Lycka till! Jag håller själv på med de där sista kilona som bara inte vill försvinna. Gå jag ner dem så går de lik förbaskat upp igen. Ska bli spännande!

Eva Kihlström sa...

...och hur lång är du?
Jag håller på och går upp och ner ett par kilon, ibland från dag till dag - och sedan jag började styrketräna har jag snarare gått upp än ner. Kanske jag äter mer, och muskler lär ju väga mer än fett. Men jag ska skärpa mig. På måndag.

Béatrice Karjalainen sa...

@Erica Så länge jag tränar så håller jag min vikt. Men jag fick ju nästan 2 års träningsförbud pga av anemi. Kroppen orkade inte helt enkelt. Men för tillfället är värdena bra. Lycka till med dina sista kilon, de kan sitta som berget. Men om man ex. styrketränar så är det ju så att man lägger på sig muskler istället för fett så man kanske har tappat i fettvikt. Jag har gjort kroppssammansättningsmätningar förut och kunnat se vilken skillnad det blir.

@Eva jag är 170 cm. Jag går oxå upp när jag styrketränar och det är helt naturligt. Det är därför det är bättre att mäta sig än väga sig.