27 mars 2009

Summering av dagen, nu trött

Blev sittande med frukosten lite för länge så jag fick ta bilen till gymmet. Det var skönt att köra Bodybalance igen efter så lång tid. Fick rejält med mjölksyra och jösses vad jag stelnat till. Men det var ett ganska tråkigt program, som man nu får dras med i 3 månader.

Har dammsugit, kört igång en diskmaskin, skurat badrummet och dammsugit hall och kök samt kört papper till pappersinsamlingen.

Sambon behövde en lagningssats till cykeln så innan jag hämtade barnen tog jag en promenad fram och tillbaka till stan. Det känns som om den promenaden blir kortare varje gång.

Lunchen blev samma som onsdag och torsdag, köttfärsröra med vitkål. Så går det när man inte fryser in i lagom stora portioner.

Efter jag hämtat barnen på skolan for vi till Storheden i Luleå. Lämnade in min iTouch på Expert. Får hoppas att Apple håller med mig om att batteriet och wifi borde funka längre än 15 månader på en pryttel som kostar 3500 kr. Annars kommer repet bli rätt dyrt för mig. Kommer bli långa veckor utan den. Har letat fram min gamla iAudio MP3-spelare och fört över en ljudbok (Ett öga rött) till den så jag har något att lyssna på när jag motionerar. Herman ville på Barnens Hus för att köpa en present till en kompis som har kalas på söndag. Det blev lite skämtsaker. Skönt att han inte ville köpa tokdyra saker med tanke på min ekonomi denna månad.

Middagen blev en matig tonfisksallad med dinkel, mumsigt.

Nu är klockan 20:45 och jag är aptrött. Sambon sitter och spelar så jag tror faktiskt att jag skall krypa till sängs och sova ut ordentligt. Barnen och sambon har pratat om att de vill till äventyrsbadet i Piteå i morgon. Vi får se, jag har ingen större lust men ibland får man ju göra sånt man inte känner för också.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: