24 mars 2009

Summering av dagen

Idag blev en slö dag igen. Gick till stan och köpte vallaväck och en skrapa och sen promenerade jag hem igen. Skulle gå på biblioteket men det glömde jag, får göra det i morgon. Hade perfekta lockar i håret idag, så jag försökte å tag på en klipptid men icke. Får försöka någon annan dag. Fördelen med att ha lockar i håret den dag jag skall till frissan är att det minskar risken för att gå därifrån med en slätblåst ful frissa. Som förra gången.

Efter jag hämtat barnen på skolan fixade jag mina skidor. Hade lite ont i halsen efter jag snurrat runt och letat efter mötet jag skrev om tidigare. Skippade skidåkning idag. Får ta en tidig tur i morgon istället.

Helst av allt hade jag velat kunna ta en promenad in till stan med skidorna men det känns lite bängligt att gå ett par km med skidorna på axeln och särskilt in på biblioteket :-)

Vincent har varit sitt extra jobbiga jag idag, blir galen på den ungen just nu. Han kan inte göra något på egen hand, gnäller, gormar, skriker för allt. Just nu har han fått kompisförbud en vecka pga sitt dåliga beteende.

Min mensvärk har varit skitjobbig idag och jag har varit toksugen på glass hela dagen, tur vi inte har någon hemma.

Min iPod Touch har fortsatt att jävlas med wifi och batteritid men däremto kan jag nu ladda över applikationerna jag hade köpt men vad skall jag med IM-klient till och spel till barnen utan wifi och ström?

Nu skall jag se klart på Gordon Ramsey's Cookalong och dricka en kopp te.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: