13 mars 2009

Filmrecension publicerad

Idag publicerades min recension av En förlorad värld på Filmbloggen. En film jag tyckte väldigt mycket om även om känslan jag satt med i biografen var borta dagen efter men återuppväcktes när recensionen skrevs. En vacker film med ett klassiskt tema. Se den.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Peter Parnes sa...

men vad du skriver recensioner. Får du betalt för att göra det eller är det bara för skoj skull?

Béatrice Karjalainen sa...

Du kan läsa mer i mitt tidigare inlägg eller här

Anonym sa...

Du skriver så vackert och målande. Du borde få betalt för din förmåga att förmedla filmer på det sätt du gör, genom att måla upp så bra att man blir sugen på det. Jag är inte ens en person som gillar skräckfilmre, har alldeles för dåliga nerver för det :-) men det är nästan så att du lockar mig till att titta i allefall! Ha en bra dag.

Béatrice Karjalainen sa...

Tack Erica. Lite betalt får jag, i form av filmer att recensera :-)

Jag älskar att se film och det är en del av att minnas filmen att skriva ner tankarna kring den. Du kan se Låt den rätte komma in i alla fall den är inte så skräckig och Twilight är bara romantisk. Och En förlorad värld är bara vacker. Den skall jag nog se igen. Sen recenserar jag ju även barnfilmer när jag ser dem med barnen de är inte läskiga, jo Madagaskar 2 var dålig så den var lite läskig på det sättet.