25 mars 2009

Dag 18 i jobbexil, biblioteksbesök på dagordningen

18Solen lyser ute men det är -12 precis som igår men jag vet att det blir varmare. Skall promenera in till stan och gå på biblioteket. Dels för att se om de har några ljudböcker till utlåning och dels för att kolla i måndagens Norrbottenskuriren. Min blogg var tydligen omnämnd där. Sånt måste man ju kolla upp.

Måste även hinna med en skidtur idag i det fina vädret, hoppas spåren inte är lika skräpiga nu när jag har ny tejp under skidorna. Sen måste jag försöka hinna med en storhandling, ingen mat hemma samt ett besök på Expert i Luleå.

Försöker få en kompis till att bjuda till våffelkväll idag, men än så länge inget positivt svar våfflor är onyttiga, för goda och man riskerar att äta många. Förordar en våffla var och en långpromenad.

Skall dricka upp mitt te och duka undan resterna av frukosten, sen blir det duschen och promenixa till stan.

Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

Rolf sa...

Vad blir det för hårfärg denna gång då? Naturligt? Eller kanske svart?

Béatrice Karjalainen sa...

@R Snedkommentar? Antar att det var kommentar angående ett kommande frissabesök och inte biblioteksbesöket. Svart blir det inte kanske blir det rött igen. Det brukar liva upp tråkiga vårdagar men inte det mest passande på anställningsintervjuer dock. Men några sådana har jag ändå inte inplanerade.