21 mars 2009

Summering av dagen, nu från Upplands Väsby

En speedad dag, skippade frukost men åt lunch med 3 gamla arbetskamrater. Alltid lika trevligt att träffa dem. Sen storhandling på ICA Maxi, hem för att packa till mig och barnen. Hämtade barnen, och lagade middag. Kastade i mig lite mat och skjutsade barnen till Sunderbyn där de rusade in och knappt hade tid att säga hej då. Herman var smart han kramade och pussade mig redan hemma så han slapp det sen. Brummade vidare till flygplatsen där fika intogs.

Fick plats 1F på flyget, lyckades sätta mig och slänga ryggan på platsen bakom då alla bagageplatser ovanför var fulla. Knäppte fast mig och slog upp mitt sprillans nya nummer av filter (mer om det numret i ett senare blogginlägg) då meddelar flygvärdinnan att 6 st frivilliga var tvungna att flytta bakåt. De hade snabbt 5 frivilliga och ingen verkade vilja lämna sitt sällskap så jag gick med på att flytta bak till 26F. Flygningen gick bra, jag läste lite Filter, lyssnade på min ljudbok men dåsade till och missade ca 30 min. Landningen var fruktansvärd, en hård duns.

Skyndade mig till Upptåget och han med ett några minuter senare och väl framme mötte R mig på stationen och vi promenerade hem till J&R. Åt en skål med glass och kikade på sista delen av Let's Dance. Efter några koppar te och lite skvaller mm så är det nu dags att nanna kudde. I morgon hoppas jag sova ut. Inga barn som väcker mig.

1 kommentar:

missj sa...

Ha en trevlig helg i vänners sällskap!