30 mars 2009

Dag 21 i jobbexil, morgonbestyr

21Solen lyser med sin frånvaro idag. Mulet som attan och -5,4 grader men inget snöande i alla fall. Min frukost är uppäten, sitter och smuttar på mitt te och försöker klura ut vad jag skall hitta på idag. Velar fram och tillbaka om en jobbansökan men det lutar åt att jag skickar in en i alla fall. Sista dagen idag så det är väl bara att sätta igång. Fick en lite stressig morgon, Vincent glömde täckbrallorna hemma så det blev till att skynda hem och sen tillbaka till skolan för att lämna brallorna. Sambon hade glömt att ställa om klockan på min mobil så han fick en ofrivillig sovmorgon.

Jag halkade häromdagen och knäckte till handleden, det kändes inte så farligt då och var rätt ok i lördags med igår kväll när jag lyfte min laptop med den handen gjorde det skitont. I morse när jag vaknade var handleden helt stel och nu värker det hela tiden. Undra om det går att åka skidor.

Har ett rum kvar att städa här i huset, arbetsrummet, sambon gjorde grovjobbet där inne häromdagen, nu har jag ett ton papper att sortera och slänga/sätta in i pärmar. Sen skall hyllorna dammtorkas. Får ta ett nytt varv med snabeldraken överallt också förstår inte var allt dam kommer ifrån. Om min handled tillåter kanske jag tar alla fönster på insidan idag och så får jag ta utsidan någon annan dag.

Traderaauktionerna på underställen går bra, trodde aldrig det nu på vårkanten skulle gå att komma över 150 kr men just nu är ena på 151 och andra på 210 kr. Har även lagt upp auktioner på våra GBA-spel. Legot får nog bli på Blocket tror jag, skall lägga upp en av våra Kiddostolar där också.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: