16 mars 2009

Summering av dagen, +0,25 i syn

Nä jag har inte bytt från närsynhet till översynthet däremot har min syn förbättrats, från -4 till -3,75 så mina nuvarande glasögon är för starka. Så mitt obehag med dem kanske inte bara beror på att min antireflexbehandling har krackelerat.

Han inte ut på promenad eller skidåkning så jag bestämde mig för att njuta av solen medan jag gick till barnens skola istället för att ta bilen. Barnen lät inte riktigt lika begeistrade över mitt tilltag.

Herman: Mamma vilken tur att jag skall hem med Elias idag.
Vincent: Men mamma varför det?
Vincents kompis som skulle hem med oss: Men vilket straff!

I övrigt har inte mycket blivit gjort idag. Inga nya roliga annonser på Platsbanken heller. Finns en hel hög med webbplatser till att kolla på, irriterande, vill ha allt på ett ställe. Bara leta upp annonserna tar timmar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Barn är så ärliga! Underbart tycker jag och ännu mer underbart att du gör det du gör :-) Jag har märkt genom mina barn att det är få barn som lär sig att ta sig fram med sina fötter en längre sträcka. Idag är det mycket bilåkande som gäller.

Ann sa...

Det är rätt! Plåga ut barna i solen, så kanske de slipper glasögon själva! Det gör jag i alla fall! :) (Sen den där australiensiska undersökningen.)

Béatrice Karjalainen sa...

@Erika Vi är aningen slarviga med gåendet, tidiga mornar och sen hämtning har gjort att bilen är mest effektiv. Men nu hämtar jag redan 3 och då funkar det bra att gå. Tog Herman på promenad hem någon dag senare.

@Ann Den undersökningen måste jag ha missat. Mina barn är som tur är ute väldigt mycket på skolan. Jag surar över att de plötsligt bestämt att År 1-2 inte behöver vara ute på eftermiddagarna om de inte vill. Nu rusar ungarna in och spelar datorspel eller surfar på youtube istället. Jag vill att de skall vara ute när vädret tillåter.