11 februari 2009

Ha en Godstart.se som startsida du också

Det kom ett mail från godstart.se där de ber oss som redan använder dem pusha lite extra för tjänsten. Det gör jag så gärna.

De skriver:
Först och främst: Stort tack för att du har skrivit om godstart.se! Tack vare din och andras hjälp har vi nu samlat in över 100000 kr. Idag betalade vi ut 20000 kr till Rädda Barnen, 10000 kr till WWF och 10000 kr till BRIS. Flera organisationer ligger även nära utbetalningsnivån 10000 kr så de närmsta veckorna kommer åtskilliga utbetalningar att göras. Det känns verkligen jätteroligt!

Som du säkert vet så drivs godstart.se ideellt så det enda som försvinner från insamlingen är skatt och med tanke på att det kommer in 10000-15000 kr i veckan så blir det mycket pengar till välgörenhet.

Men det kan ju också bli så väldigt mycket mer! Idag har bara drygt en promille av Sveriges alla internetanvändare godstart.se som startsida. Tänk om det var 10 procent. Eller 20 procent. Då skulle mottagarorganisationerna kunna få många miljoner kronor extra varje månad. Utan att det kostade någon ett öre extra.

Snälla hjälp oss även fortsättningsvis att sprida kännedom om godstart.se!
Så om du är som jag var innan, har ex. Google som startsida, byt, du kommer fortfarande ha ditt googlesökfält där och skänka 4 öre till välgörande ändamål varje gång du söker. Jag själv skänker mina pengar till Ett klick för skogen men det finns en hel rad med organisationer att välja bland.

Det är en så enkel sak och krånglar inte till det för mig, jag behöver inte betala något.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer: