12 februari 2009

Mymlan vill att vi skall vidga vyerna

Antar härmed Mymlans "vidga dina vyer" utmaning.
Klicka på en länk i min bloggrulle, till en blogg som du vanligtvis inte besöker. Därifrån klickar du dig vidare till nästa och slutligen till en tredje där du stannar och läser och sedan skriver några raders recension i din egen blogg. Uppmana gärna dina läsare att göra detsamma, men då utgå ifrån din bloggrulle.
Från Mymlan hamnade jag på Nyöppnat där jag klickade mig vidare till En järnladys dagbok som länkar mig vidare till Oskrivna linjer.

Oskrivna linjer får innehåll av Annevi Petersson, fotograf bosatt i Melbourne. Hon skriver på en okomplicerat sätt, korta raka meningar och med ett språk jag inser att jag gillar, melodiskt på något vis. Lite som att läsa en bok. Så olikt mitt eget. Bloggen handlar om hennes liv, vad som händer och hur hennes tankar går. Kanske lite svårt att hoppa in i någons liv så här och skriva något rättvist. Har man följt henne länge eller känner henne är det nog ganska intressant. Själv fastnar jag för hennes vackra foton som exempelvis det som visas i detta inlägg. Men för att lägga upp i bloggrullen måste jag nog läsa från start, känna att det är en historia jag vill följa utvecklingen i.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: