10 juni 2015

Dag 161 - Batterifail!

Skall inte tråka ut bloggen med en skitkass jobbdag där jag väntade och väntade och inte fick leverans utan hade väntat helt i onödan så nu blir det stress i morgon för mig istället. Känner att jag inte räcker till alls just nu, han förvisso beta av en hel del när jag väntade men det kommer ju komma tillbaka saker som jag skall utföra när jag sitter med häcke ful med det jag väntade på.

Efter jobbet gick jag med Mattias och käkade på Österns Pärla, mat behövde jag ju innan jag skulle åka iväg eftersom jag inte skulle hem.

Efter middagen åkte jag till Sävast och såg Vincent spela match. Höll på att frysa ihjäl. Köpte en kopp te som var ljummen. Ute var det 16 grader, det borde ha känts rätt behagligt men nordanvindar av det kraftigare slaget kylde ner rejält och jag önskade att jag hade haft både dunjacka, täckbyxor och ett duntäcke istället för min tunna reflexjacka och en tunn fleecefilt. Sunderbyn spelade riktigt bra medan våra var mer avvaktande, SAIF åkte på stryk med 0-3. Tråkigt för Vincent som stod men som en kollega som är pappa till en spelare i Sunderbyn sa, målvakten hade inte så mycket att göra med att det blev mål. Krävs att det finns andra som täcker upp. Och så är det ju men som fotbollsmålvaktsmamma tycker man så synd om sonen. Men som tur är har han betydligt mer skinn på näsan än mig vid dessa tillfällen, han vet när han gjort allt han kunnat och inte.

Hade med mig kameran till planen och knäppte en bild, sen var batteriet slut. Tog fram ett nytt men det var också tomt. Slarvbea.

dagens bild fick helt enkelt bli den enda bild jag kunde ta och den var dessutom bara en testbild jag tog.
När jag satt på läktaren och frös så SMS:ade jag Herman, slå på bastun. Det hade han gjort så när jag kom hem (erbjöd Vincent skjuts men han ville cykla med en lagkompis istället *kors i taket*) så hoppade jag i bastun. Herman som hade varit och tränat kom också och bastade. Men den som var först in i bastun och ockuperade bästa platsen var denna killen:
Förutom att stressa på jobbet i morgon så har jag ett spännande möte, en kort intervju inför ett reportage som en jag känner skriver, jag skall köpa presenter och sen gå på en skolavslutning kl 18. Hade tänkt försöka smita från det där sista men Vincent ville så hemskt gärna att jag skulle komma bara för att han skulle kunna få skjuts hem sen. Kan ju inte säga nej, skolavslutning är en gång om året. Förstår bara inte varför de skall ha skolavslutning en torsdagskväll, torsdagar är ju min fridag när jag inte behöver bry mig om familjegrejer, de skall Henrik sköta de dagarna men nu är han på väg ner till Vätternrundan. Nå ja sådan uppoffring är det väl inte, vad är en tur på Bälingeberget med lite korvgrillning mot att sitta och titta på 7:or som mimar sig igenom en låt.

Inga kommentarer: