21 juni 2015

#uppochhoppaijuni 21 - Efter träning

Funderar på vad man kan skriva om i dagens tema i #uppochhoppaijuni. Känns som ett konstigt ämne. Men en sak är gemensam efter de flesta träningspass förutom den obligatoriska duschen och kasta i mig lite mat. Jag tankar alltid ur passet från träningsklockan och laddar upp till funbeat (och Garmin connect). Jag gillar att kolla på statistiken jag kan få ut efter ett pass. Hur har pulsen sett ut, har den varit hög kanske är det dags att kolla min värden. Hur många höjdmetrar var det egentligen? Kan jag ens se någon skillnad mellan löpning och snabb gång när jag alternerat? Vad hade jag för maxhastighet där i backen på cykeln? Så efter ett träningspass nördar jag ner mig helt enkelt.

Till exempel dagens lugna cykelrunda slutade på 30,75 km, maxfart var 40,2 km/h. Det fanns inte direkt några backar att tala om och pulsen var ganska jämn. Hade en snittfart på endast 21,4 km/h så nog var det en lugn runda alltid.

Nu när jag håller på med en 365mil så blir det omckså oftast som så att jag får lägga in mil i det arket efter en runda. Oftast är dessutom kameran med ut så det blir en del redigering av foton och att skriva lite. Så är det även idag och efter detta inlägg kommer ett med fotot.

Inga kommentarer: