09 juni 2015

#uppochhoppaijuni 09 - Träningskläder jag minns


Dagens ämne i #uppochhoppaijuni är träningskläder jag minns. Usch så svårt. Jag är ju så sjukt obrydd om träningskläder men det första som dyker upp i huvudet är faktiskt inte kläder som jag haft för att träna alls utan det var mina piratbrallor som jag plötsligt en dag insåg att jag inte kom i alls och bestämde mig för att ta bloggen till hjälp för att ta mig i dem igen. Taggen hette piratbrallan och i 10 veckor såg jag till att röra på mig och äta bra och tillslut var jag i de där brallorna som inte hade gått igen vecka 0.


Så även om det inte var kläder jag tränade i så blev det träningsmotivationskläder i alla fall. Tränar gör jag i lite vad som helt och jag har absolut inte någon relation till plaggen.

Fast jo ett speciellt plagg  har jag nog faktiskt. Min myntkjol till magdansen. Den beställde jag och var så nöjd att ha när jag dansade. Hur kunde jag glömma den. Tyngden över höfterna och det sköna rasslet när jag slog med höfterna till sköna arabiska toner. Ån nu fick jag sådan lust att lyssna på  arabisk musik. Var bara tvungen att lyssna på Move, snabbaste sättet att hitta igen den är att googla Belly dance och You wanna move. Och då hittade jag bland annat detta klipp. Det är för övrigt en av de få låtar som kan få mig att öka takten vid löpning.

Inga kommentarer: