19 juni 2015

#uppochhoppaijuni 19 - Hur min träning förändrar mig

Förändring av träning är dagens tema i #uppochhoppaijuni och förutom det uppenbara satt kroppen blir både slankare och starkare så är det väl mitt humör det märks mest på. Kanske allra mest när träningen uteblir. Jg behöver de där andningshålen, paus från allt annat för att inte gå banans totalt och då är det så jäkla kasst att när jag behöver det som minst är när jag har noll och ingen tid för det. Brukar säga att för att få ner pulsen måste jag få gå ut och få upp pulsen.

Min träning orsakar dock en negativ förändring på mig oxå, mina blodvärden rasar snabbar när jag tränar. Jag förbrukar helt enkelt mer röda blodkroppar och kroppen orkar inte producera. Så om jag tränar mycket eller hårt blir jag sjuk och måste få järnpåfyllning och det värsta är att jag ju blir så galet trött innan jag får det att träningen blir lidande och sen svårt att komma igång igen. Idiotiskt ja!

Så jag är egentligen rätt kluven till det där med träning och den invnerkan det har på mig.

Tränar jag mår jag bra psykiskt och fysiskt ett tag, sen rasar värdena och jag mår fysiskt piss och psyket brukar också få sig en knäck men jag orkar inte träna för att jag är sjuk. Sen får jag mina sprutor och mår lite bättre men har svårt att komma igång fast jag vet att jag kommer må bättre av det men också bli sjuk igen.

Inga kommentarer: