07 juni 2015

#uppochhoppaijuni 07 - Alltid i min träningsväska

Dagens ämne i #uppochhoppaijuni är vad jag alltid har i min träningsväska var lätt, jag har typ aldrig någon träningsväska. 99 % av all form av fysisk aktivitet jag gör utgår hemifrån och slutar hemma igen. Alltså behöver jag inte någon träningsväska. Men på den tiden jag faktiskt nyttjade det gymkort jag har (jodå jag betalar snällt 325 kr/månad för något jag inte minns när jag nyttjade senast men jag vet att när hösten kommer skall jag göra ett nytt försök, tycker bara klasserna på gymmet blivit så korta och så mycket menlöst extradravel med situps och armhävningar. Vill jag träna BC eller PSI eller vad jag nu väljer så är det det jag vill träna) så låg alltid... nä jag kan faktiskt inte komma på något då heller. För ena gången hade jag glömt rensa trosor, andra kom jag utan handduk, vattenflaskan kvar hemma eller tvingandes köpa nytt hänglås.

Om vi då tittar på vad som nästan nästan alltid är med när jag faktiskt tränar så är det min GPS-klocka (Garmin 920) och är inte den med så är mobilen med motsvarande funktionalitet med. En runda som inte är loggad eller kan loggas i efterhand har inte hänt ;-)

Fick bli en bild på min gamla klocka, den som är så välanvänd att startknappen har tryckts in och inte längre går att starta. Funderar på att betala 900 kr för att få den utbytt och ge till Herman. Får den utbytt gratis om jag lyckas hitta mitt kvitto eller få Intersport att hitta det i sitt kassasystem. Loggen på bilden är hela dag 2 på Camino San Salvador inklusive matstopp mm.


Inga kommentarer: