02 mars 2009

Summering av dagen, bla 6,82 km segt spår

Blev inget tvättat men jag diskade i alla fall.

Vårt besök på Ruter Retro Café sket sig de har stängt måndag-onsdag så vi fikade på Försvarsmuseet istället. Det får bli Ruter Retro Café på lördag istället då det är start i Alterrundan därifrån och vi kan kika på lite gamla fina bilar.

Städnigen blev det heller inget av, jag är sådan dålig människa, lovar att städa sovrummet i morgon istället.

Motionen blev av i alla fall. Tog mig till Paglaspåret som startar vid Björknäsbadet. Hade tur. Det hade snöat hela dagen men slutade precis innan jag for hemifrån. Kom till helt nypistade spår. En hade hunnit sticka ut före mig. Jag gled iväg, eller snarare släpade mig iväg längst spåren. För sjuttan vad segt det gick, kändes som jag hade klister under skidorna, och det hade jag ju oxå, mina fästtejpar. Det var skönt att komma ut och i svaga nedåtlut fick jag nästan glid och i nedförsbackarna var det bra med segt glid då gick det precis så fort att jag kunde hantera det utan att falla. Förutom en gång i en brant backe där hoppade ena skidan ur ett spår, varför gör man en skarp sväng mitt i backen?

Det var alldeles tyst i skogen och skön temperatur, både saknade och inte saknade lite musik. Hade nog fått lite bättre fart med någon upbeat i lurarna. Kände mig så duktig när jag kom hem. Jag hade tagit mig iväg och åkt.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: