27 maj 2009

Dag 59 i jobbexil, fullspäckad dag

59 Pissväder, det regnar och blåser ute precis som yr.no utlovade. Varför kan de inte ha fel när det gäller regn ibland också? Ja ja får väl ägna timmarna här hemma åt att städa, tvätta och diska. Måste nog leta fram vad jag skall packa ner för något till Londonresan också. Idag känner jag mig orkeslös och hängig, vet inte om det beror på bara 6 timmars sömn eller om det är något annat. Borde ju kolla blodvärdena igen, var en månad sedan senast.

Idag kom första DN i brevlådan, man får en kortprenumeration om man recenserade minst 5 hotell på hotellkartan.se (gå in och recensera hotell du också) så läsa lite tidning kan jag ju göra och boken, 36 dagar av R.J. Ellory, som damp ner i brevlådan från Ordbilder måste jag också börja på. Den verkar riktigt bra. Men först får jag ta och blir klar med de 2 andra böcker jag håller på med Vansinne av Dean Koontz (ljudbok som var i lurarna under senaste 2 promenaderna) och A Necessary End av Peter Robinson (pocket och ni vet ju vad det betyder). Hmm mycket att läsa kanske struntar jag i det där med städning ändå ;-) Ja just det recension av mördartomaterna måste jag ju författa också. Oj dagen är fullspäckad, tur att det ännu inte hade kommit in några platsannonser som passade mig ;-)

Bäst att äta frukost och ta tag i dagen med andra ord. Inte göra som jag först tänkte när väckarklockan ringde, gå och lägga mig igen så fort barnen åkt till skolan.

Ha en bra dag, hoppas ni har bättre väder än mig. Och om ni har något bra tips på middagsmat så hojta gärna till. Har noll matinspiration idag och kommer ha ett barn extra hemma.

Inga kommentarer: