25 maj 2009

Summering av dagen, inte så illa

Började med frukost på balkongen i solskenet, läste lite. Sen tog jag mig via en snabbis på Bloggy vidare ut på promenad. Blev en kortpromenad idag 15,25 km. Var uppe i skogen bakom Fagernäs igen, gick lite stigar jag sett på tidigare promenader. Hittade 3 bunkrar som satt ihop men hade ingen ficklampa så jag får kika inne i dem vid annat tillfälle. Hittade även en kallkälla som kom upp, komplett med brunn och allt. Jättegott vatten. Såg fler stigar som jag vill utforska vidare. Hittade även en terrängcykelbana jag måste ta barnen till någon dag i sommar, de gillar ju att cykla terräng.

För lite mer än en månad sedan var det full vinter och nu blommade blåbären. Det går undan.

Även dessa små vita blommorna (Slåtterblomma tror jag de heter) fanns lite här och var där det var våtare i marken.Tyckte om hur kottarna satt fast på grenarna, såg ut som de var ditlimmade.
Brunnen, tyvärr var hinken försvunnen men det var bra flöde nedanför.

På taket av en av bunkrarna hade telestolpen rostat sönder och träd hade tagit över.
Sen hem för en snabbdusch och så skulle jag läsa på lite om företaget jag skulle till men datorn strulade. Men men de fick berätta lite sen istället. Jag stylade håret med en produkt som sades kunna hålla ihop lockar och inte ge "frissigt" hår. Jovisst hölls lockarna ihop men håret såg även ut som det var sjöblött. Fick tokföna det och resultatet blev att jag såg ut som ett penntroll. Fick hjälpligt ner burret innan jag fick skynda till bilen. Jag måste kolla järnvärdena igen, jag tappar mängder med hår, det är inte normalt.

Tog mig iväg på intervjun i Luleå, han förbi en tapetaffär också (hmm det gick fortare än vad jag trodde att köra dit) och såg 2 jättefina tapeter jag tror barnen skulle gilla.

Intervjun kändes bra, annorlunda frågor mot hur intervjuer brukar vara vilket var kul, kunde inte direkt svara på ren rutin. De skulle intervjua sex stycken, vet inte hur många som sökt. De trodde att de skulle kunna meddela fortsatt process i slutet av veckan eller in början av nästa vecka. Från förrförra intervjun jag var på för en månad sedan har jag inte hört ett pip. Så lång tid brukar det inte ta om man gått vidare i processen.

Väl hemma tog jag mig mod och tittade på MatPlan. Jag kände knappt inte igen mig själv och framför allt inte min röst, var är min Trollhättedialekt som alltid brukar bryta igenom? Men oj vad nervös jag lät i början av intervjun vid köksbordet, lät som jag skulle börja gråta. Men det har sin förklaring, jag hade hackat lök och var tvungen att springa ifrån innan och torka tårarna, och så var jag nervös men det släppte rätt snabbt. I skogen var det helt annorlunda där satt vi och samtalade mer avslappnat. Förhoppningsvis sa jag väl något vettigt också.

Jag han inte med lunch idag, prioriterade promenaden och trodde jag skulle hinna kasta i mig något hemma innan jag skulle fara. Så när jag väl fick i mig middag, starkt kryddad tandorilax åt jag för fort. Fick ont i magen av kryddorna känner jag. Får väl dricka mer te.

Funderade på att slå en pling till Jalle för att höra om han ville se film men jag insåg att jag var för trött, skulle nog bara somna i soffan och få svårt att köra hem. Sällskapssugen och trött är en dålig kombination.

Nu har jag bråkat med header på bloggen och jag hittar inte varför det bli en grå rand till vänster. Den är hela vägen ner. Jag tycker mig nu ha provat att sätta röd bakgrund på alla element för att se vilket det är som syns men jag går bet. Jag ser inte felet själv annat än vid preview vid ändringar i mallen. Ger upp för idag.

Nu skall jag ta och krypa ner i sängen med en ny tekopp och min bok, ute skiner solen fortfarande så det dröjer nog innan jag kan sova. Solen belyser just nu hela min säng.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Sarha sa...

Åh, vilken tur att det inte bara är jag som bråkar med den där kanten, har själv försökt få bort den...