22 maj 2009

Summering av dagen, utejobb

Idag blev det 4 timmars trädgårdsarbete. Klippte/sågade ner döda kvistar/grenar och piffade till buskarna och träden på tomten. Eldade upp allt ris och en del gamla brädor. Resten av dagen har varit betydligt lugnare. Men nu på kvällen drog jag på mig lite magdanskläder och övade koreografi i en timme. Svettigt värre. Kikade in på Platsbanken och Job Safari men intet nytt. Skall kolla av Lokus och Monster innan jag skuttar i säng. Måste kolla igenom min hög med utskrivna annonser också så jag inte glömt skicka ansökan på någon av dem.

Kan ju också passa på att berätta att Herman rymde till lekparken en bit bort (jag gick några 100 m bakom honom). Han satte sig där och drack lite vatten och åt sitt medhavda äpple. Jag visade mig och sa att rymma nog inte var en så bra idé och frågade om han inte skulle förlja med hem och såga grenar istället och elda lite och visst det lät roligare än att försöka hitta någonstans att rymma till. Kikade i hans ryggsäck och han hade packat ner rena kalsonger, strumpor, byxor, tröja, plånbok med pengar, leksaker och sin morgonrock samt skidglasögonen (ifall det blev vinter). Undra om han hade gått vidare från lekparken om jag inte hämtat honom. Kunde ju inte stå bakom en buske och lurpassa hur länge som helst folk skulle ju kunna tro att jag var en "ful gumma".Läs även andra bloggares åsikter om

2 kommentarer:

Ann sa...

Det var en ambitiös rymning! Här är det bara den äldsta som hotar med det. Då talar vi om att hon inte kommer att kunna spela sina favoritspel - och så var den rymningen över. ;)

Béatrice Karjalainen sa...

@Ann Det var ju oxå en grej att komma med. Tyvärr skulle inte dylikt bita på Herman. "Jag har packat ner min MyPet (eller vad den nu heter) och jag har pengar till batterier" är nog svaret jag skulle få. men att få såga grenar med mamma var tillräckligt lockande.