03 maj 2009

Puckobea

Idag blev det jättelite till frukost, han inte med någon lunch och sen en massa kakor inklusive någon chokladfudgekaka med både choklad och grädde på ett födelsedagsfika. Middagen blev en gratäng och isterband. Gissa hur min mage mår. Jag har så jävla ont att jag bara vill gråta men det är självförvållat. Nu blir det kakförbud en hel evighet, det är bara att inse att jag inte kan äta det utan kramper och fruktansvärd smärta. Får äta en fruktsallad på Vincents födelsedag när de andra äter tårta.

7 kommentarer:

Sarha sa...

Ojdå, stackars, du får se till att det är en massa lyxiga frukter i den där fruktsalladen, typ färsk ananas vilket är typ det lyxigaste jag kan komma på just nu... Det är för övrigt jättesvårt att få tag på bra sådan här i byn, får köpa svindyra gröna och ha i fönstret som en krukväxt i en vecka eller två innan man kan äta den!

Kimmi sa...

Krya på dig *kram*

Béatrice Karjalainen sa...

@sarah Mmm färsk ananas är gott och färsk mango som är precis rätt mognadsgrad på. Får länsa delikatessfrukthyllan på ICA tror jag. Passinsfrukt, papaya mm.

@Kimmi Tack. Jag får ju skylla mig själv men det är oproportionerligt ont mot vad jag åt tycker jag. Skall nog dricka en kopp te och sen se om jag kan däcka framför TV:n.

Åsa sa...

Det låter jobbigt! Hoppas det onda går över snart och att du mår bättre. Du ger annars ett så oerhört kraftfullt intryck.

Béatrice Karjalainen sa...

@Åsa Tack. Ikväll är jag bara "ynk" men det är som tur inte så ofta. Var lite "ynk" efter att ha trillat i diket i förrgår oxå men var bestämd, jag skulle gå min runda. Men nu går det inte att bestämma att tarmarna skall ta och lugna ner sig och ge mig en chans att andas.

Anonym sa...

Att inte kunna äta kakor utan att bli sjuk är brutalt. Krya på dig!

Béatrice Karjalainen sa...

@NeuroticKitten Visst är det. Sitter och pimplar "magte".