06 maj 2009

Summering av dagen, trött dag

Idag ägnade jag dagen till typ ingenting. Ute vräkte regnet ner heeeela långa dagen. Fönstren blev klara och hade det inte regnat hade jag passat på att putsa dem. Jag fick iväg några jobbansökningar och gick med i den nystartade PocketBlogg.se som ger omdömen om böcker utgivna på pocket men jag vet inte, det känns som jag urholkar min egen blogg om jag börjar sprida ut mig ännu mer så jag får känna efter ett tag. Tänkte att det kan pressa mig att faktiskt skriva ner vad jag tycker om böckerna vilket jag slarvat med på sista tiden och därmed urholkar det ju inte bloggen alls eftersom det inte funnits här.

Var över till grannen och försökte få ordning på deras router men det var bara att konstatera att den nog var död. Blev bjuden på te och biscotti. Väl hemma tog jag mig en glass på kvällen, skall bli spännande att se vad vågen säger i morgon. Jag fick texten som skall publiceras i NSD av Lina. det blir jättebra.

Vincent och Herman var och kikade på tapeter idag, Vincent skall ju få eget rum och Herman vill ha omtapetserat i det som då blir hans rum.

Snackade med mamman till en av Vincents kompisar också och vi bestämde att de skall ha ett kalas ihop nästa söndag på bowlinghallen. Det var annars tre pojkar som skulle ha kalas samma helg, lite väl mycket med kalas fredag, lördag och söndag.

I övrigt gjorde jag inte mycket mer än att sitta och slappa framför datorn, rätt skön emellanåt.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: