28 maj 2009

Summering av dagen, jobbprogress och viktåterkoppling

Idag skurade jag badrummet och tvättade så i morgon kan jag ägna morgonen åt att packa och handla middagsmat till familjen för det han vi inte idag för att Vincent envisades med att han skulle cykla från skolan idag i stark motvind. Vi for till Luleå för att beställa tapeter åt barnen och det blev en viss omändring i deras önskemål när de fick bläddra i pärmarna. Vincent vill fortfarande ha den rosa döskalletapeten men nu blir den på en vägg och silverfärgade tapeter på de andra tre väggarna. Herman ändrade sig helt. Han skall också ha tre silverfärgade tapeter och en som är horisontellt randig i silver och vitt. Blir spännande att se hur det blir.

Medan vi var i tapetaffären hade min telefon hängt sig och jag hade missade samtal från stället jag var på intervju hos i måndags. Ringde upp så fort jag lyckats boota om telefonen och det visade sig att de vill att jag kommer på en andra intervju nästa onsdag. Ni förstår inte hur glad jag blev, överlycklig. Sen kom det nyss ett extremt spännande mail som resultat av artiken om mig i NSD. Så nu sitter jag här och bara fånler.

Idag har jag fått kommentarer till mitt Piratbrallaninlägg som rent ut sagt att nu börjar jag bli för mager, @evalution var en av dem. Det stämmer väl ganska väl med min egen observation häromdagen. Jag visste redan när jag började att den dagen skulle komma eftersom det jag ville bli av med är det som biter sig fast längst. Det betyder att jag måste pressa mig förbi "normal vikt" för att bli av med det. Jag har rätt bra koll och byxorna sitter bra nu. Nu blir det till att komma igång med styrketräningen igen och försöka bygga lite muskler, jag är inte den muskulösa sorten direkt men lite skall jag nog kunna lägga på mig med ihärdig träning i alla fall. Så oroa er inte jag har koll men jag uppskattar omtanken och att ni vågar säga till för vem vet även jag kan nog tappa perspektiven någon gång och då är det skönt att veta att det finns folk som bryr sig och säger till och får en att fundera.

Jag och barnen såg på Chihuahuan från Beverly Hills idag, det är en film som kommer bli svår att recensera i många ord. Jag kan säga "Det kanske är skräck för mig". Men barnen älskade den. Skall skriva recensionen i morgon om jag hinner. Min bok är också snart slut så jag får inte glömma att ta fram nästa för Londonresan.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: