18 maj 2009

Summering av dagen, 2 promenader

Precis när jag skulle gå ut för att gå idag så ringde telefonen. Det var Ida som ville att jag skulle komma till Luleå och ta en promenad med henne kl 11. Så jag fick lite tid över, satte mig ute i trädgården med min bok och min macka som skulle med på promenaden från början samt min tetermos. Lyckades bränna mig på det jättevarma teet eftersom jag är van att det hinner svalna i termosen under några timmar.

Vi gick från henne bort till Hagaviken där vattnet nu spruckit upp. Nogges och Jalles katamaran låg dock fortfarande på land. Det var riktigt skönt ute, kring 20 grader, rena sommarvärmen. När vi kom tillbaka till huset efter att ha gått 1,2 mil skulle jag fara hem men det kändes som jag hade några kilometer till i benen så jag stannade vid Ormberget och tog mig en snabb runda på 7-kilometersspåret där innan jag for hemåt.

Hämtade barnen, lämnade dem ensamma hemma i 30 minuter för att gå på utvecklingssamtal för Herman. Det gick bra. De tog upp hans ovårdade språkbruk, ungen svär och kallar andra barn för djävulsunge när han blir arg. Inget en mamma blir glad över att höra. Då var det roligare att höra att han gjort ett jättehopp på LUS från en 2-3:a till en 8:a. I matten går det också jättebra, han ligger långt fram.

Funderade på att ta en kvällspromenad men istället fastnade jag och läste på lite om företaget jag skall på intervju hos i morgon. Skall vara där kl 9 på morgonen så det blir till att lämna barnen lite tidigare på skolan i morgon, fara till Luleå, äta lite frukost medan jag läser på det sista.


Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

missj sa...

Lycka till i morgon! :D