28 maj 2009

Piratbrallan, veckan 9

Idag visade vågen plus vilket är mysko med tanke på att jag ställde mig på den igår redan i viss dagförvirring och då var det ett minus om än inte så mycket. Men å andra sidan är vikten i sig absolut inte viktig för mig. Kan meddela att piratbyxorna inte längre trycker någonstans jag får tom in fingrar i linningen och i ryggen är de en bra bit från ryggraden. En vecka till och jag kommer kunna ha dem i sommar, det trodde jag inte för 9 veckor sedan. Känner mig rätt nöjd faktiskt. Det betyder att jag dessutom borde komma i 2 gamla kostymer som hänger i garderoben. Men nu måste jag försöka få lite muskler också. Men det är skitsvårt för mig, spelar liksom inte någon större roll hur hårt jag styrketränar det syns knappt.

Träningsdosen den här gångna veckan blev endast 3 pass men de tog 557 min och samlade ihop 53,65 km.

Så här såg nuffrorna ut:

Vikt: 57,8 kg (+0,2)
Hals: 32 cm (0)
Överarmar: 23 cm (0)
Byst: 89 cm (0)
Midja: 66 cm (-1)
Mage: 88,5 cm (0)
Stuss: 95 cm (-1)
Lår: 52 cm (-1,5)

Ni får ett uppdaterat diagram när Googledocs funkar för mig igen (det uppdateras automatiskt när jag sparar).En bild från sidan också för jämförelse med vecka 6. Nog ser man skillnad?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

eatfrog sa...

du börjar ju se för smal ut nu hördu. ;) kanske är muskelbrist iofs.

ps. d-uppsatsen godkänd (med kompl.)

missj sa...

Så duktig du varit! :)

Anonym sa...

du har varit riktigt ihärdig, men jag får nog hålla med...jag tycker inte du ska gå ner mer för det börjar se på gränsen till för smalt ut. Men som sagt, duktig har du varit! Hoppas kunna ta tag i min motion igen nu när jag börjar må lite bättre igen...
Ha det gott så hörs vi!
/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

@Magda kopierar in det jag skrev till @evalution på Bloggy när hon skrev ungefär samma som dig:
Mmm det var ju det jag skrev om. Inga mer kilo av utan nu får jag sikta in mig på styrketräningen istället. Det som dallrade på höfterna är borta och jag ser ut som jag brukar ungefär. Jag har alltid varit slank och innan barnen var jag alltid underviktig en 4-5 kg så jag fick äta upp mig konstant. Man vänjer sig ganska lätt vid att se ut på ett visst sätt, jag trivdes aldrig med hull runt höfterna. Däremot har jag absolut inga planer på att gå ner mer i vikt, tom upp lite men i muskelmassa istället. De 2 åren av nästan helt träningsfritt flyttade om kilona från muskler till fett och nu är det dags att fixa till det och i "dalen" blir jag aningen för smal ja (eftersom det jag vill bli av med envist biter sig fast till sist). Så jag uppskattar att du hojtar till. Då vet jag, dags att vända. Skall göra en BIA-mätning när jag kommer hem från London. Och då blir målet att öka muskelmassan, vilket kommer ta tid då jag inte är av kroppsbyggartyp direkt. Men men enveten träning brukar det gå bra men långsamt.

Ann sa...

Du lyckades! Grattis! Styrketräning är skönt, hoppas kunna sätta igång emd det snart också. Även om lederna krånglat lite på sistone av för mycken amning och för lite sömn...