19 maj 2009

Summering av dagen

Intervjun kändes jättebra. Hon jag träffade från rekryteringsfirman ställde bra frågor och jag tror det skulle vara ett riktigt roligt jobb. Men det var bara ett rekryteringsbolag jag träffade så jag vet ju inte ens om mitt namn går vidare, men det kändes i alla fall som jag har en chans.

Jag hade tänkt promenera i Luleå men upptäckte aldrig att en av mina skor hade rymt ur påsen i hallen innan jag for så det var bara att fara hem. Det var mycket varmare här i Boden än i Luleå så jag behövde inte klä på mig så mycket. Precis när jag tänkte gå ut kom ett SMS som sa att även Herman skulle följa med kompis hem. Perfekt, betydde att jag skulle hinna med en lite längr tur än vad ajg först trodde. Jag orkade inte leta fram en rutt så jag gjorde det enkelt för mig. Jag cyklade till Björknäs, tog röda spåret på Paglaspåret, en avstickare på Vittjärvsspåret och en sväng upp på ett berg. Det var en rätt trevlig tur men jag måste säga att Ormbergsspåren i Luleå är så mycket bättre än Pagla i Boden, både underlaget och uppmärkningen. Fast jag tycker nog att omgivningarna är mer omväxlande i Pagla. Efter promenaden cyklade jag hem igen via Kioskpiraten som hade fått ett H&M-paket till mig, ett par sköna gröna byxor. Det blev 1,9 mil promenad och ca 5 km cykling. Men jag var seg idag. Sov rätt dåligt inatt och hade ont i min ena höft och fick håll efter ca 1 mil. Hade lämnat vattenflaskan hemma, det var ett dåligt val.

Väl hemma rev hungern i magen, hade ätit en tidig lunch vid 11 med Netsocketfolket så det snabbaste som gick att få fram var en tallrik yoghurt med müsli. Men det står man sig inte på så länge direkt så jag fick fylla på med en avokadomacka sen.

Idag fick jag tummen ur att skriva klart recensioner till pocketblogg.se, den ena (Dalziels Död av Regninald Hill) publicerade jag direkt, den andra kommer kl 9 i morgon. På tal om pocketblogg.se så såg jag att Bloggvärldsbloggen skrivit om oss. Har världens ångest för Filmbloggen men jag skyller på Nogge, nu får han se till att bli frisk så vi kan se film, vill ju inte se skräck med någon annan. Får väl försöka se lite annat att fylla på med under tiden jag väntar ut hans flunsa.

Får ta och skärpa till mitt bloggskrivande också, ett under att ni orkar hänga kvar, skriver ju om nada nu för tiden känns det som. Jobbsök och promenader i all ära men hur intressanta är de? Nä får börja jaga lite nyheter igen. Har knappt läst tidningar på sista tiden. Promenerar man 3-5 timmar på en dag hinner man ju inte så mycket mer än det och leta jobbannonser.

Vad vill ni att jag skall skriva om?

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Nell med gänget sa...

Jag ser framemot alla dina turer du ger dig ut på, det är so kul att följa med och se de fina bilderna, du fångar miljön så bra och det är så spännande att läsa om allt skoj och mindra skoj som händer om dina tankar kring vad bilderna speglar. Väntar på nästa utflykt. Så många spännande ställen tror jag definitivt inte vi har här i krokarna, men jag kan ha helt fel.

Fingrar och tår hålls, dags att det vänder nu till positivitet i arbetssökandet. En nyhet om nästa intervju i rekryteringsprocessen skulle sitta fint från dagens intervju.

Ha det gott, i morgon kommer G, det blir tomt i garaget. Måste ju bara få låna en hjälm och åka med på en tur innan han far vidare. Grannen och kompisar ha hjälm så jag kan nog ordna något och förhoppningsvis ett ställ också :-)
Det var för många år sedan jag åkte och körde hoj.