16 maj 2009

Summering av dagen, dagen efter

Gårdagen spenderades med att jaga Toyota, fika med Herman på Smaka gott Kök & Café (deras cheesecake var helt ok), leta present till Vincents kompis som har kalas med honom på söndag (det blev ett spel med dinosaurier), besiktiga bilen. Vincent fick vara kvar på skolan och cykla direkt till kalaset och fick känna sig stor.

Sambon var jättetrött när han kom hem och jag var absolut inte sugen på att laga middag så jag fixade inköp av mat till sambo och och Herman och for på AW i Luleå själv. Skönt att få komma lite hemifrån och träffa lite folk.

Kom hem strax efter 03 efter att ha varit på en trevlig kväll på Bishop's Arms med några vänner och ätit och snackat skit. Sen följde jag med Jalle hem en sväng för att dämpa bullret i huvudet från allt sorl modell jetplan-bryter-ljudvallen-högt innan jag skulle köra hem. Han var sugen på att montera upp sin nya projektor som stod i en låda i hallen. Så vi packade upp den och skulle bara ta insexnyckeln för att montera ner den gamla. Men tji fick vi insexnyckeln som var av modell special var försvunnen. Vi letade i en evighet, i lådor, bakom böcker, i hyllor på golvet men den var väck. Inte så ofta man får en chans att helt legitimt snoka igenom någons byrålådor ;-) Så istället slängde vi oss i soffan och drack aniste och snackade om allt möjligt och vips var klockan massor och jag brummade hem. Nu när jag visste att jag hade ett skattemärke som var jättegammalt så blev jag aningen stressad av att ha först 2 piketbussar bakom mig (de hade stoppat några på Södra Hamnplanen precis när jag skulle hemåt), sen en polisbil från Kulturens Husrondellen till Barnens Husrondellen och slutligen en från Travbanan och till korsningen vid Shell. Var hela Norrbottens poliskår i Luleå/Boden igår?

Solen tittade precis över bergen på andra sidan sjön när jag kom hem. Det var längesedan jag var ute till soluppgången. Det är en speciell känsla att köra hemåt strax innan 3 på morgonen och det är ljust ute.


Men nu är jag uppe, Vincent är i en kompis stuga i Bredåker några timmar innan han skall på kalas kl 1 och jag skall brumma till Luleå så fort jag lämnat honom på kalaset. Skall lämna ett paket till Göran som skall föra det ner till en gemensam kompis i Järna. Kommer bli överdos av sociala interaktioner, 2 dagar på raken :-) Får väl fly ut i en skog eller nåt ikväll.

Skall koka mig en kopp te till och läsa platsannonserna. Ha en bra dag!

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: