20 maj 2009

Summering av dagen, slödag

Idag blev verkligen en slödag. Har gjort extremt lite. Läst lite platsannonser och tidningar, gått en sväng i regnet till stan för att köpa en present, åt en underbar tomatsoppa på Hanssons och knatade hem igen. När jag satt på Hanssons uteservering han jag precis dricka upp mitt te innan en rökare satte sig bredvid och förpestade min värld. Bara att slå ihop boken och gå. Ett gäll a-lagare satt en bit bort och sjöng högt och låtsades att de var olika instrument. Det locakde till många leenden på stan idag. I övrigt nada. Eller jo jag har suttit på rumpan, läst på Bloggy, fått veta att ett recensionsexemplar av en bok är på väg hit och granskat Luleåkartan i jakt på en promenadrunda där. Och tagit hand om disken.

Gallerian med det tramsiga namnet börjar ta form, trist och stel.
Något som är roligare är stickningen som bron har fått på sig. Damen framför mig stirrade länge på den.
Även en lyktstolpe har fått en värmande halsduk.

När vi hade skjutsat Herman till kalaset så åker vi på Diners Sports bar och åt middag jag, sambon och Vincent. Jag tog Beef Fajitas men det var ingen höjdare har ätit betydligt bättre. Bröden var kalla, trist kall smältost och en köpesguck som inte smakade avokado alls och ingen gräddfil/CF. Men köttet var ok. Sambon och Vincent tog burgare som inte direkt såg hemmagjorda ut de heller, jag provsmakade och tyckte inte om dem men sambon och Vincent var nöjda. Till förrätt delade vi på en nachotallrik, samma sak där kalla chips, kall smältost men salsan var god. Ett plus för att min beställning av 2 st 45 g i ett bröd till Vincent blev en 200g burgare istället. Han brukar ju lätt få i sig 2 * 90 gr hamburgare med bröd hemma så det lilla han lämnade kvar motsvarade det rätt väl.

Kvällen har fortsatt som dagen i övrigt, sneglat på platsannonser, surfat, snackat lite skit och bara slöat med den svullna foten på en stol.

Hoppas på fint vänder i morgon för då ger jag mig nog ut och går igen. Det är röd dag = ingen jobbexil. Då skall jag bara njuta av att vara ledig som vem som helst.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Maria sa...

hej. HIttade hit och tänkte lämna en liten kommentar.
Jag känner igen det där med att tankarna bubblar över ibland, jag har samma syndrom :)
Må väl.
//Maria