29 maj 2009

Dag 61 i jobbexil, Londonfarardags

61 Idag strålar solen åter igen men det finns ingen tid för promenader idag. Måste packa och handla samt ringa till de som mailade igår om jobb. Har precis satt upp en enkel blogg åt ett evenemang, får se om de kommer använda den och äter nu frukost. Lite småstressigt blir det men men det får jag ta, jag skall ju till London :-) Hoppas innerligt att vi får bra väder. Jag skall köpa på mig en massa te och någa få påsar vinägerchips. Men mest skall jag nog bara njuta, jag älskar London.

Nu har jag bokat och betalat SSWC och bokat in mig i ett flerbäddsrum, fanns ganska billiga flygbiljetter till Stockholm så jag hoppas bussen funkar med flygtiderna också. Men jag får nog boka ombokningsbara biljetter.

Får se om jag hinner kolla någar platsannonser idag och söka något, kanske får jag skippa sånt till på måndag, ibland vill jag bara vara ledig och det kanske är dåligt karma att skriva nya ansökningar nu när jag skall på en återintervju på ett ställe och ett annat har mailat och vill prata med mig.

Nä nu är sista tuggan av mackan svald så det är bara att plocka fram ryggan som skall med och trycka ner lite kläder, MP3-spelare, 2 böcker och kamera. Datorn får stanna hemma för en gångs skull. iTouchen får följa med trots sin urusla batteritid, får ta med väggladdare, måste bara leta fram min adapter, men har ett svagt minne av att den glömdes på ett hotellrum i London. Kanske slänger jag med FR 305:an oxå så jag får lite koll på hur långt vi gått, alltid lite småkul att kolla på sen. Ralf har laddat ner Londonkartor till sin iPhone.

Ha en bra dag och en trevlig helg, får se om det kommer några mobila inlägg från mig under resans gång. Tyvärr har jag ju ingen kameratelefon så det får bli bara text i så fall.

Inga kommentarer: