28 maj 2009

Helvetes jävla skit!

Kollade en snabbis på depechemode.com i morse, inget nytt om inställda konserter då, men så laddade jag om sidan och ser att DM ställer in i London! Jag höll inte tummen hårt nog.

Sen 9 oktober 2008 har jag gått och väntat på 30 maj 2009 då skulle jag få se Depeche Mode på O2 Arena i London. Men nu blir det inte så, nu blir det "bara" en helg i London med goda vänner, god mat och promenader istället. Dave Gahan har nämligen fått cancer i urinblåsan och är opererad därmed fortsätter de att ställa in konserter och återstartar 8 juni. Jag hoppas innerligt att Dave blir frisk, för DM är ju mitt absoluta favoritband, inte får de sluta. Nu blir det att ställa om från att längta till konsert till att åka på en lugn helg istället.

Jag och Ralf spånade i alternativa konsertidéer, nog borde det finnas någon Dave look-alike i publiken som kan alla moves och kan mima? Skulle kanske funka? Eller varför inte bara låta Dave sitta på scenkanten, hålla ut mikrofonen mot publiken så kan vi sköta sången, det brukar ju ändå vara de stora rysmomenten på konserter när hela publikhavet tar över och kan varenda strof. Eller så kan vi ha karaoke... eller kanske inte ändå...nä vi vill nog se den riktiga konserten när den nu blir av istället. Hoppas bara jag har pengar och tid att åka då.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

Monica sa...

Jag för min del håller alla tummar och tår och hoppas att han faktiskt blir frisk igen. För jag vet inte vad jag skulle göra om DM slutar göra musik. Det finns liksom inte. Jag har älskar DM sen jag var en "liten" flicka. *hihi*

DM sa...

De spelar ju på arvika i juli

Anonym sa...

Tråkigt att du inte får se dem i London!
Nu hoppas vi att DG blir bra och att de fortsätter göra musik och vara världens kanske bästa band!

/E

Anonym sa...

Än så länge verkar inte "mina" konserter vara hotade i Paris och Köpenhamn. Trist at de ställde in din :(

/B

Anonym sa...

Jag var i Warsawa förra helgen - det blev sightseeing istället för konsert. Men kolla upp om det är nån efterfest någonstans? Jag hamnade på ett ställe där dom visade hela Warsawa konserten från PTA turnén på en bildskärm och publiken levde sig in som om det vore en riktig konsert :)

Béatrice Karjalainen sa...

@Monica och @E Håller oxå tummarna för DG han måste bli frisk och hålla på med musik i många år till.

@DM Kanske får åka på Arvika trots allt, men håller nog fast vid min Londonbiljett också. Går ofta att hitta billiga biljetter till London.

@B de verkar ju köra allt efter 8 juni vad det ser ut som nu i alla fall.

@Anonym Vi får se vad vi kan hitta, kanske finns det något liknande i London.