03 november 2008

Det är vänskap det

Felicita skrev om en present hon fått av en vän, och jag kommenterade med att hon verkar ha väldigt mysiga vänner, Och då slog det mig och jag blev alldeles varm, det har jag oxå även om det ibland kan låta här i bloggen som att jag bara surar. De ger mig kanske inte presenter men de ger mig sin tid och det värderas högt.

Igår fick jag veta att Goggi for upp från Stockholm till Luleå för att gå på bio med mig och sen for tillbaka till Stockholm där han hade ärende över helgen. Knäppis! Det hade ju bara varit att säga till mig att annat kommit upp nere i Stockholm som gjord att han var tvungen att stanna kvar. Jag hade förstått. Men svaret blev Men jag hade ju lovat dig och det dröjer tills jag kommer upp nästa gång och då kanske inte filmen går längre. Trots att jag tycker han är lite knäpp som gör så, så blev jag jätteglad. Att bli bortprioriterad är ju aldrig roligt även om man förstår, så att bli prioriterad är givetvis väldigt trevligt.

Det hände något liknande för ett tag sedan oxå, Nogge kläckte ur sig att han ville se film med mig trots att både fotboll och hockeysäsongen startat. Förra gången vi såg på film mer regelbundet så hände det mer än en gång att det ställdes in pga sport och tillslut tog sporten över och filmtittandet dog. Fast när jag tänker efter blev filmtittande uppskjutet förra gången några dagar pga en hockeymatch :-) Men bara uppskjuten och inte inställt och det är stor skillnad. (Fast det återstår ju att se när slutspelen kommer)

Allt oftare svarar Jalle, jo men kommer över när jag ringer och frågar om han vill ha lite sällskap och så ligger vi i hans soffa och snackar om allt möjligt. Eller ja, jag snackar och Jalle lyssnar, kommer med inflikningar och hummanden på rätt ställe. han måste ha världens tåligaste öron :-)

Så en stor kram till er alla tre. Ni är bäst!

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: