03 november 2008

Massage och seriösa samtalsämnen

Idag på massagen så pratade jag och min massös bla vänskap och vikten av beröring, 2 ämnen jag bloggat om nyligen. Min massör är en klok kvinna som jag gärna delar mina tankar med. Hon kommer alltid med bra funderingar och kloka ord tillbaka. Och att få dryfta livets mysterium samtidigt som man blir knådad till en ny människa är inte helt fel. Smärtan i min rygg är nästan helt borta, om 2 veckor skall jag dit igen och då hoppas jag att det sista onda jagas bort.

Ibland har jag funderat på att skaffa mig en terapeut, ni vet som amerikanerna har, gå och lasta ur mig allt med jämna mellanrum. Kan jag få en som oxå är massör/massös? Man slappnar av och hjärnan får fritt spelrum när man ligger där på bordet och ryggen får sig en genomkörare.

Idag fick jag inte bara en akupressurmojäng på handen, förutom den vanliga på tummen så fick jag en en bit längre upp på samma tumme samt en konstig sak på vänster långfinger. Ser inte klok ut och det gör ont att trycka på dem, men nu börjar jag vänja mig vid smärtan de ger och nästan tycka att den är lite skön ;-)

1 kommentar:

Batteris sa...

Sorry, nu blir min kommentar helt orelaterad till ditt inlägg...men jag såg ditt namn på en annan blogg "BéatriceBeaBeata" och kunde inte låta bli att skratta, jag kallar mig nämnligen "BeesisBatteBatterisBets" så du kan ju gissa vad mitt riktiga namn är! :D Keep up the nice name! ;)