10 juni 2009

Dag 69 i jobbexil, lång väntan

69Fint väder ute och jag sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost medan en elektriker monterat in 2 uttag i vår källare. Han kommer strax tillbaka och skall byta ut ett trasigt uttag här uppe, tyckte det var lika bra att passa på när man fått tag på en som har tid. Däckade som sagt tidigt igår och sov till 7 i morse så idag är jag pigg, hela kroppen längtar ut i solen men elektrikern måste komma först.

Sitter här och väntar på mail/telefonsamtal från de jag var hos igår. De sa att de skulle höra av sig på förmiddagen. Får väl börja förbereda ett kalkylark :-) Vet ju inte om de kommer skicka mail eller ringa så kanske kan jag inte ta mig ut idag under dagen men jag kan ju i alla fall lägga mig i solen och njuta av den i trädgården för nätet räcker ut och mobilen funkar ju att ringa till i alla fall.

Förstår ni hur skönt det skulle vara att redan nu få klart med arbete och sen vara "ledig" fram till ca 17 augusti. Precis som förra året, idealvarianten på arbetslöshet. Förvisso lite mindre pengar ut i plånboken över sommaren men men man kan ju inte få allt här i världen.

Nu skall jag ringa till en golvslipfirma i Luleå och höra vad de tar för golvslipning, om de nu svarar har försökt flera dagar i rad. De här i Boden skulle ha 225 kr/kvm det blir ca 13000 för alla våra golv. Skulle även vilja få gillestugan och hallen nere målad men samtidigt är det ju något jag borde klara själv. Hur svårt kan det vara att måla lite brädor och tak? Fast tegelväggen behöver puts på sig först och lika så väggen med väv så det kanske är lika bra att överlåta till de som kan (fast jag har ju en kompis som verkar älska att bredspackla ;-) . Får höra vad det skulle kosta. Även taket i köket/hallen uppe vill jag ha målat.

På tal om målning så får jag nog ta och åka och köpa sådan där plast med tejp på som man skyddar fönster med innan vi målar taken i barnens rum kom jag på. Inte glömma. Så nu har jag skrivit ner det då brukar det sitta i minnet lite bättre. Lika bra jag skriver upp citronsyra också så kanske jag inte glömmer det heller.

Och på tal om något helt annat så är idag första dagen piratbrallorna används och de är tom lite stora över höfterna. Jag är sjukt nöjd med mig själv måste jag säga.

1 kommentar:

zzeezz sa...

Grattis till dina "nya" byxor
Fy vad det strular när man ska kommentera med wordpressprofil så det får bli så här istället
zzeezz