12 juni 2009

Fotbollsskola

I sommar skall grabbarna få gå på fotbollsskola en vecka. Vi missade att anmäla Vincent förra året så då blev det inte av men i år lyckades jag komma ihåg det. Nu hoppas vi på bra väder veckan efter midsommar. Någon mer som skall ha sina barn på Trångfors IFs fotbollsskola på Boden Arena vecka 26?

Vad finns det för annat kul för barnen under sommaren i Boden? Kikade på friidrottsskolan men del går den samtidigt som fotbollsskolan och dels kostade den 600 kr/barn vilket blir lite mycket när man har två barn. Fotbollsskolan kostar 350 kr/barn. Jag kommer vara hemma med barnen i 10 veckor så lite annat än bara vara med mamma och pappa kan nog behövas. Synd att ex. fotbollsskolan ligger så här i början av sommarlovet, mitt i hade passat bättre.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

Linda sa...

Hejsan.
Min dotter tränar i fri idrott.
Så för medlemmar kostar det "bara" 300 kr på deras sommarskola. men ja,det blir dyrare ju fler barn man har. Min mellersta dotter vill oxå börja. dock avvaktar vi tills vi hittar nåt bättre för henne.Vi tänkte innebandy etc för hennes del)
Kul med fotboll:) gissar att grabbarna dina längtar?
Ha en trevlig helg.
//Linda

Béatrice Karjalainen sa...

@Linda Mina grabbar går i karate (på Bodens Busidocenter och där kan de träna ju-jutsu och judo för samma medlemsavgift) resten av året och trivs jättebra. Antar att stora längtan till fotbollsskolan kommer sätta igång nu när jag anmält dem. Blir säkerligen en tjatig vecka kommande vecka då flera av kompisarna går den veckan. Men jag tyckte det var lite trist med träning på midsommarafton.