08 juni 2009

Summering av dagen, däckad en stund

Morgonen tillbringades framför datorn och jag fick aldrig i mig någon frukost. Solen gick i moln, jag pysslade med annat och vips var klockan fara till Luleådags. Kom till företaget några minuter innan det var dags att träffa dem,. Gjorde tappra försök att få ordning på håret när jag satt i bilen. Idag hade jag korkskruvar i hela håret och de föll ner i ansiktet hela tiden, jätteirriterande. Hittade som tur var en hårklämma i bilen.

Intervjun var inte så mycket intervju, mer monolog med någa korta inskjutna frågor. Jag är rätt van att dra "Historien Bea" men ju fler gånger man gör det desto lättare är det att glömma bort något. Kändes som jag bara babblade på i rasande fart dessutom. Fick några får frågor och allt var över på en dryg halvtimme. Berättade att jag har ett annat erbjudande som jag skall svara på nu på onsdag. Får se om de innan dess kommit på om jag har rätt personlighet för det företaget. De har filosofin att de anställer människor i första hand, jobbet går att lära sig så att säga.

Efter intervjun for jag ut mot Hertsön för att ta en promenad men den blev ju avbruten som jag berättade om tidigare. Vincents knä är i alla fall bra nu och det är inga problem att gå till skolan i morgon.

Ungarna var faktiskt sams hela eftermiddagen, kors i taket men surade enormt när middagen var klar så att de inte kunde spela klart. Lagade citronkyckling till middag, det var jättegott. Men efter middagen slog världens trötthet och huvudvärk in, jag gick i däck mellan kl 19 och 21:20, slumrade på sängen en bra stund. Så nu är jag på tok för pigg. Tror att huvudvärken berodde på matbrist, åt ingen lunch heller eftersom jag fick hämta barnen i skolan. Tänkte göra en omelett på lite rester men det visade sig ligga massa svamp i maten och då kunde jag inte ta det. Slängde i mig en macka. Dagar jag inte får i mig mat regelbundet blir helt tokiga.

Idag fallerade ytterligare funktioner på min mobil, nu kan jag inte längre ringa upp senaste numrena eller komma åt adressboken. Det börjar nog bli dags att skaffa en ny även om sambon tycker att jag kan vänta tills jag får nytt jobb. Men vem vet vad de har för privatsamtalspolicy. Men kanske kan jag stå ut en månad till och ta någon gammal härk, någon lär ju ha en liggande och sen skaffa mig en iPhone 3Gs eller skall jag snåla och skaffa mig den gamla modellen istället? Eller något helt annat tro, en del hyllar ju Androidtelefonen men vem vill ha 3 som operatör när man bor i Norrbotten?


Läs även andra bloggares åsikter om

2 kommentarer:

Mikael sa...

Går att köpa androiden på andra ställen än 3! Gå in på M3 hemsida där finns det länkar...Lycka till.:-)..

Béatrice Karjalainen sa...

Måste vara blind, all info jag hittar är att den måste köpas med ett treabb. inom Sverige. Har ingen lust att börja strula med import.