08 juni 2009

Går troll i min Luleåpromenad

Första gången hade jag glömt en sko hemma, andra gången hade jag bara benen till brallorna med mig (zip-off) och idag var allt med, varenda pinal, jag bytte om i bilen och höll på att snöra fast sko två då ringde mobilen. Vincent hade snubblat rakt in i en rutschkana och hade ont i benet, han brukar vara en tålig grabb så när han sa att han ville ha mamma så ringde skolan. Det var bara att brumma hem till Boden, hämta barnen och köra hem. Så mycket för den promenaden i det fina vädret.

Vincent har sträckt något i knät och hade mycket ondare förut men nu verkar det vara hyfsat, är lite svullet så jag har baddat in det med arnika. Gör lite ont om jag trycker på det men jag tror inte vi behöver åka till vårdcentralen, han har slutat att halta. Så nu har jag en allt annat än lugn lång eftermiddag framför mig. En kille som surar för att jag slet honom från filmtittande på skolan och en kille som inte kan göra så mycket för att han har ont i knät, en mamma som inte fick promenera och är enormt rastlös.

Ja ja får se det positivt nu slapp lunchen bli en macka ute i skogen, nu kan jag göra mig en omelett på lite rester. Bäst att passa på medan ungarna spelar lite spel, än så länge är de faktiskt sams "peppar peppar ta i trä".

Inga kommentarer: