09 juni 2009

Dag 68 i jobbexil, trött och stressig dag

68Fint väder ute men idag hinner jag inte heller promenera, skall till tandregleringen med Vincent och sen skall jag iväg till Luleå och träffa konsultchefen på stället jag var på igår kl 13. Håll tummarna för mig.

Kl 15 skall barnen hämtas och Herman skall ha en kompis med sig hem hit i renoveringsröran, hoppas vädret håller i sig så att de kan vara ute. Ingen ro och ingen vila. Men idag hade jag nog ändå inte orkat gå någonstans, sov knappt något inatt däckningen igår gjorde mig pigg hela natten. Får väl sova en timme eller så när kompisen gått kl 17 för ikväll skall jag ta en promenad.

Elektrikern skulle ha kommit kl 12 idag, fick avboka för att hinna till Luleå så han får komma i morgon bitti istället. Ringde och efterlyste tapeterna till barnens rum och hade kommit delvis, Vincents döskalletapet var tydligen puts väck. Får se om de kan lokalisera den.

Igår gjorde jag första inlämningsuppgiften i chick lit-kursen, svarade på en massa frågor om min relation till chick lit, den relationen är inte så strålande ännu. Jag emottager gärna tips på böcker, funderar på att skriva mitt stora arbete om chick lit vs lad lit så tipsa gärna lad lit-böcker.

Idag har jag inte ens kollat platsannonserna, känns som det inte behövs direkt ;-)

Inga kommentarer: