11 juni 2009

Galet omständligt att kommentera?

När jag kommenterar i andras blogspotbloggar får jag upp en ruta som är "update extracted parameters" Skitirriterande och frustrerande. Man blir ju jätteosäker, vad är det här, skall jag ändra något, kan jag ändra något och vad händer då? Men den kanske hänger ihop med cocomment kom jag just på för när jag testade i IE så dök den inte upp. Hmm får testa lite till.

Några skrev igår att det är bängligt att kommentera här hos mig, skulle ni kunna genomlida processen en gång till för att tala om vad som blir galet. Verkar vara de med Wordpresslogin som har problem. Tyvärr kan jag ju inte testa själv.

10 kommentarer:

Erica sa...

Jag tror att jag har lämnat dussinet kommentarer hos dig som jag till slut ger upp inför. Jag vet inte riktigt vad det är, men alla mellansteg och bokstavs identifieringar som ska göras flera gånger för att den första eller andre eller tredje inte kommer fram. Får se om det funkar nu. Vill annars tacka för en utomordentligt trevlig blogg, som jag följer regelbundet!

Béatrice Karjalainen sa...

@Erica Tack för infon. Jag skulle ju kunna prova att slå av captcha och se om det dräller in spam eller inte. Men har man en openID, blogger eller några av de andra godkända profilerna borde man inte få upp ordverifieringen.

Får testa runt lite och se vad som kan vara galet sen jag bytte till nya bloggerhanteringen.

Anonym sa...

Testar att kommentera som anonym.
/Bea

Béatrice Karjalainen sa...

Testar att kommentera med mig Googlekonto.

Erica sa...

Jag hade blogg.se, men har i dagarna bytt till blogger och det ser likadant ut. Sen får jag upp den där bilden du visar i inlägget.

Béatrice Karjalainen sa...

Testar att kommentera med namn/url.

Anonym sa...

Testar att kommentera med mitt OpenID.

Anonym sa...

Välj identifieringssätt
Fyll i inloggningsuppgifter/från text
Skriv inlägget
Klicka på skicka kommentar
Fyll i captcha om den kommer upp

Mysla sa...

Nu är det enklare än förut av nån anledning :) Men jag väljer ju alltid Nick och URL istället för att använda nån av de profiler som finns att välja mellan.

Peter Parnes sa...

Jag tycker det funkar enkelt och bra om jag använder mitt google-konto.