02 juni 2009

Dag 63 i jobbexil, intervjudags

63 Idag är det dags för ny jobbintervju. Skall fara alldeles strax. Vincent åt bra hela kvällen igår och känner inget idag så jag chansar för en gångs skull på att det inte var magsjuka. I vanliga fall ålyder jag 48 timmarsregeln blint. Om vädret är fint tar jag en promenad efter intervjun.

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas det gick bra på intervjun! visst hade u varit två gånger på samma ställe? Hört något därifrån?
Däremot kan jag meddela att det går sådan magsjuka att man kräks någon gång och sedan är det mycket bättre. Är det ok om jag skickar en brevbomb om vi blir smittade ;)
/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

@Magda om ni kan visa att Vincent smittat er så kommer jag och torkar spya (6 ggr eftersom jag räknar med att ni bara spyr en gång var) :-)

Vincent uppvisade absolut inga tecken på magsjuka i övrigt och hade ätit lite konstigt på söndagen. Så jag tror mer att det var ett resultat av det men helt säker kan man aldrig vara. Har det gått magsjuka på skolan igen? Man har ju ingen koll om man inte bor i barnkvarteren eller hämtar precis när alla andra hämtar. Har sällan koll på när det går sjukdomar och inte. Henrik kunde inte vara hemma idag, han var tvungen att ställa in en resa till Stockholm för att det var så mycket att göra på jobbet och hade V känt minsta lilla oro i magen sen igår så hade han fått vara ensam hemma några timmar på morgonen för att ställa in anställningintervjuer pga barnens sjukdom brukar oftast betyda att man inte får jobbet tyvärr.

Men ungen har mått hur bra som helst sen det kom upp. Men jag hoppas innerligt att det inte var något smittsamt för då får jag väldigt dåligt samvete som sa att det var ok för honom att gå till skolan.

Jag skall i morgon till de jag redan varit hos så än har jag inte varit på samma ställe 2 ggr.