01 juni 2009

Summering av dagen, stressig dag

Även om saker och ting föll bort under dagen upplevde jag den som stressig. Sotaren som skulle komma och göra brandinspektion idag var visst sjuk så när jag kom från ansiktsbehandlingen hade jag ett meddelande om att han inte skulle komma. Ansiktsbehandlingen på Pats skönhetssalong var bra som vanligt, en rejäl rengöring och nu har hon införskaffat en massagestol som var helt underbar att ligga i medan hon grejade med ansiktet. Fick en genomkörare av rygg, rumpa och ben samt underarmar. Rekommenderas.

Vincent mådde bra och dåligt om vartannat, det verkar inte vara magsjuka utan snarare som han ätit något han inte mår bra av. För när det väl var uppe så mådde han prima. Får se hur vi gör i morgon om han får gå till skolan eller inte. Det är 48 timmar som gäller efter en kräkning men som sagt jag tror knappast detta var någon magsjuka för då brukar han bli dålig i magen och kräkas mer än en liten engångskräkning. Annars får han stanna hemma ensam några timmar i morgon medan jag åker på intervju. För den blir i morgon istället för idag, kl 8 skall jag infinna mig i Luleå. Måste ställa mig och stryka kostymen nu, eller så tar jag kjol och blus istället beror lite på vädret. Men jag trivs i kavaj och byxor.

Idag var det vårutställning i Hermans klass, det bjöds på ett smakprov av sommarsång och sen fick vi titta på de grejer de gjort under året samt fika. Och som vanligt hade de bakat på tok för gott fika och jag är ju aningen för svag för kakor så är det bara särskilt i PMS-tider. Kommer väl vara uppsvullen som en tunna på torsdag och inte ens komma i piratbrallorna igen.

Kollade platsannonserna och hittade inget att söka så då kan jag ta kväll utan att känna att jag slarvar med jobbsökandet också.

Nu skall jag natta barnen, sen stryka och slutligen gå och lägga mig med min bok. 36 dagar som jag fick av Ordbilder är riktigt bra, har lite mindre än halva kvar nu. Skulle vilja gå ut och gå en kvällspromenad i solen efter kaksvullandet men orkar inte, har huvudvärk. Det blev inte så mycket promenerande i London tyvärr så nu börjar fötterna be om några mil. Om Vincent mår bra i morgon kan jag nog ta mig en promenad efter intervjun i morgon i Luleå, har sett ut en runda jag vill gå så jag måste nog packa promenadkläderna i en påse och ställa i bilen. Men å andra sidan ser väderprognosen för i morgon i Luleå riktigt tråkig ut :-/ Kanske får jag brumma hem till Boden och gå här prognosen ser då bättre ut här.


Ha en trevlig kväll!


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: