03 juni 2009

Dag 64 i jobbexil, intervjudag idag igen

64 Idag är det dags för jobbintervju nummer 2 hos dem jag var hos förra veckan. Undra vad de tänker ställa för kluriga frågor denna gång. Vet inte riktigt hur jag skall förbereda mig eftersom jag inte vet vad träffen innehåller, tester, mer samtal eller vad?

Eftersom intervjun inte är förren kl 13 tänkte jag fara in till Luleå och kika på lite kläder och äta mig en lunch. Har dock lite svårt att bestämma vad jag skall ta på mig till mötet så det är väl bäst att jag släpar mig från datorn till garderoben och tar ett beslut. Lite frukost skulle inte heller vara helt fel. Måste även försöka dricka lite mer vätska idag än igår, känner mig fortfarande helt uttorkad men samtidigt uppsvullen. Huvudvärken vill inte ge med sig.

Ikväll får jag väl locka fram snabeldraken och skurtrasan också det behöver dammsaneras här hemma igen, katterna har varit ute men med öppen ytterdörr verkar hela Bodens damm flyga in hos oss. Sen måste jag hitta något bra sätt att bli av med kalket på duschdörrarna, har provat alla affärens medel men nu måste jag nog gå på tyngre saker. Något bra tips?

2 kommentarer:

Rolf sa...

Citronsyra. ev upplandat med potatismjöl för att få det att sitta kvar en stund.

(Tips från Nic)

Béatrice Karjalainen sa...

Tack @R skall prova det. Får tömma ICA på Citronsyra med andra ord :-)