28 juni 2009

Överlevde turen på vattnet

Vi träffades på Lulsundet och bar ner kajakerna till vattnet. Vi fick lite instruktioner om hur kajaken fungerar, var packningen skulle in osv... Sen bar det av ut på vattnet. Jag kände direkt att det gamla paddeltimmarna satt i, det kändes helt naturligt. Kajakerna som var havskajaker med skädda var hur stabila som helst, inga problem att kliva varken i eller ur.

Vi hade helt underbart väder, lite motvind på vägen ut och man fick öva på att parera små vågor lite. Det är häftigt att paddla i sen kvällsol som värmer hela tiden.


Så här åkte vi. Från Lulsundet till Sinksundet och tillbaka. Nästan 1 mil totalt.


I Sinksundet drog vi upp kajakerna på stranden och njöt av solen medan vi fikade. I vattnet badade några familjer. Det var väldigt varmt i vattnet.


Nä vi kom tillbaka till Lulsundet så provade de andra på att välta sig ur kajakerna i vattnet och komma upp igen. Jag hade ingen lust att komma i plurret idag, dels för att jag hade en begynnande huvudvärk och dels för att jag glömt att stoppa ner torra underkläder. Men de andra två gjorde strålande ifrån sig och det var ju nyttigt att titta på hur de tog sig upp igen.

Nu är jag hemma och ligger på sängen med sprängande huvudvärk, har en sambo som är skitsur på mig efter ett bråk tidigare idag och inte pratar med mig alls. Skall nog ta och sova, så kanske allt är bättre i morgon.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer: