08 juni 2009

Dag 67 i jobbexil, intervjudags igen

67Fint väder ute men pga intervju kl 11 så kan jag inte promenera nu på morgonen. Lite tråkigt då det varit lite ont om sol ett tag nu. Men jag packar ner kläderna (skall försöka att få med allt denna gång), kanske håller inte intervjun på allt för länge och då kan jag ta mig en tur i Luleå på några timmar i alla fall. Tyvärr fastnade jag i en spik i en list igår och slet sönder mitt ena par med smartwoolstrumpor undertill. Förbannad för det var det nya paret och inte det som är alldeles utnött på vissa ställen. Så typiskt, då de inte är speciellt billiga. Får väl googla fram hur man stoppar strumpor.

Sitter och bläddrar i dagens DN och ser annonserna för Playground och tycker hela tilltaget med säljare som skall vara vakna dygnet runt är lite kul sen att man som kund genom att handla av rätt säljare kan vinna tillbaka hela summan man handlat för är ju inte så illa. De har en hel del där som jag skulle vilja ha (bland annat Smartwoolstrumpor :-)

Följde valvakan igår (givetvis med Bloggyanerna som sällskap). Känns som det blev ett rätt bra resultat i valet även om jag önskar att fler kunde släpa sig ur soffan för att ta sig till en vallokal. Så jobbigt är det inte. Fick släpa med mig sambon ut i hällregnet men röstade gjorde han. Kul att det gick så bra för Miljöpartiet som min röst föll på. Mindre kul är det ju att läsa att banken vi har lån och sparkonton i dvs Swedbank har ekonomiska problem, kanske dags att sluta vara banklojal och se över om man skall byta.

Nu skall jag göra frukost och ta med mig den ut på balkongen, får njuta av lite sol den vägen istället.

Ha en toppendag!

Inga kommentarer: