20 juni 2009

Ett rum tapetserat och ingen promenad för mig idag

Idag var familjen Lindström här och tapetserade Hermans rum. Det ser riktigt trevligt ut. Den grå tapeten slår lite åt blålila och den randiga är uppiggande. Trodde det skulle bli mycket mörkare än vad det blev.

Min plan att ta mig en 3-milspromenad i det perfekta vädret idag sket sig totalt, istället har jag handlar, slipat vägg, lagat lunch till 8 pers, bakat småkakor, blivit galen på gnälliga ungar, plåstrat om blödande barn, lagat middag till 8 pers. Nu skulle jag kunna gå ut, klockan är 8 och solen står fortfarande högt på himlen men det känns så trist att gå sent på kvällen, det är myggigt som attan och inget mysigt att ha med fika ut. Nä jag får hoppas på lika fint väder i morgon, då får sambon stå för markservicen för han har bara suttit vid datorn idag hela tiden bortsett från 20 minuters gräsklippning när barnen ville spela fotboll och sen 30 minuters köttgrillande och jo han hängde faktiskt en tvätt nyss ocå, bara 4 timmar efter att jag bad honom hänga den. Nu skall jag koka mig en stor kopp te, lägga mig och läsa en stund och sen fila lite på en recension. Får sova tidigt så jag kan skjutsa Vincent till Bredåker tidigt. Funderar på om jag inte skall låta min bil stå vid kompisens stuga och ta mig en promenad därifrån ett par mil i morgon. Eller kanske åker jag till Sandträsk och går repris på promenaden som var alldeles för snöig förra gången.

Shit jag kan inte alls koka en kopp te och läsa nu, måste ju åka och handla så att sambon kan sköta markservicen i morgon och jag kan promenera tidigt. Och måla bakom ett element behöver jag också göra. Jag kan nog glömma att komma i säng tidigt. Suck, kan man inte säga upp sig som "vara-den-som-gör-allt-som-behöver-fixas"? I morgon tror jag att jag stoppar routern i bilen, då kan han inte spela WoW.

2 kommentarer:

Erica sa...

En bra idé det där med routern tror jag :-D Har du läst den där boken om att säga upp sig som familjens projektledare? Har själv inte läst den, men har många omkring mig som säger att den är läsvärd :-) Hoppas du får din promenad imorgon!

Béatrice Karjalainen sa...

@Erica Den skall införskaffas, tänkte på den hela dagen idag.