02 juni 2009

Summering av dagen

Idag var jag på intervju hos dem som hittade mig via artikeln i NSD. Det var ett trivsamt samtal med en av cheferna. Bolaget känns som ett sunt bolag och han verkade också tycka att vi hade ett bra samtal. Nästa måndag skall jag få träffa några fler. Han som först kontaktade mig slog en pling på eftermiddagen för att höra hur det hade gått. Han sa att chefen inte sagt så mycket utan vill att de bildar sig en egen uppfattning på måndag och det låter bra tycker jag. I morgon skall jag på intervju 2 hos ett annat ställe. Lite fjärilar i magen för båda företagen är jätteintressanta.

Efter intervjun åt jag frukost på Café Kronan. De hade väldigt goda smörgåsar och deras fikabröd såg helt gudomligt ut.

Tog mig en kort promenad och hämtade sen barnen och vi for och handlade. Jag var även på vårdcentralen och tog ett Hb 101, antar att distriktsläkaren kommer höra av sig igen (fick ett brev om att jag borde testa mig innan de går på semester för att få nytt recept på Venofer, halleluja) innan de går på semester den 5 juni). Var dessutom rejält uttorkad när jag gjorde testet så jag anar att det är ännu lägre än så. Vi han även med ett kort besök på barnens gamla förskola, det är snart 2 år sedan de gick där. De tyckte det var kul att få se hur det såg ut och säga hej till de pedagoger som var kvar. De har tydligen rejäl rotation på både personal och barn just nu, trist då det var en bra stabil förskola när mina barn gick där. Undra vad som hänt.

Hittade en platsannons som lät hyfsat intressant, får skriva ansökan i morgon. Det är lätt att lägga av att kolla annonser när man har intervjutopp för tillfället men man vet ju aldrig om man får jobbet man intervjuas fär även om allt känns toppenbra på intervjun. Så bättre att fortsätta lägga ut nät tills man håvat in firren.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: